Kampus: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: panggenanipun → panggènipun
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
(→‎top: éjaan, replaced: panggenanipun → panggènipun)
'''Kampus''' ya iku panggonan kagem panggenanipunpanggènipun [[pendidikan]]. [[Pendidikan]] ning kene ora sadremo [[pendidikan]] biasa, ananging [[pendidikan tinggi]]. ya iku [[pendidikan]] sawise [[pendidikan formal]] setingkat [[Sekolah Menengah Atas]] ([[SMA]]).<ref name="kampus"> [http://www.lontar.ui.ac.id lontar UI] (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan