Kicaka: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Krajaan → Karajan
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: Krajaan → Karajan)
 
{{rapèkaké}}
'''Kicaka''' utawi '''Kichaka''' utawi '''Keechaka''' ([[basa Sanskerta]]: किचक) wonten salebeting [[wiracarita]] [[Mahabharata]], minangka saduluripun [[Sudesna]], permaesuri saking raja [[Wirata]], raja wonten ing KrajaanKarajan [[Matsya]]. Kicaka dipunpejahi déning [[Bima]] nalika para [[Pandawa]] nyamar wonten ing nagari Raja Wirata.
 
[[Kategori:Paraga Wayang]]
352.737

besutan