Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Sawetara fakta: éjaan, replaced: Krajaan → Karajan
 
== Sawetara fakta ==
Nalika Irlandia (Kidul) mardika saka [[Britania Raya]] taun 1920, padunung Irlandia Lor kang sapérangan gedhé nganut agama [[Protestan]] lan isih setya marang KrajaanKarajan Britania Raya milih tetep dadi pérangan nagara kesatuan Britania Raya. Wong-wong mau diarani kaum Unionis, déné wong saka Irlandia Kidul diarani kaum Nasionalis. Ananging permasalahan ora mandheg tekan semana, sebab wong-wong kang nganut agama [[Katulik]] ing Irlandia Lor ngrasa didiskriminasi. Karusuhan kang dijenengké ''The Troubles'' miwiti ing taun [[1969]].
 
== Daftar kutha ==
348.872

besutan