Singa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: menawi → manawi
(→‎Habitat singa: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan)
(→‎top: éjaan, replaced: menawi → manawi)
}}
 
'''Singa''' ([[basa Sansekreta|Sansekreta]]: ''Siṃha'') punika sato ingkang kagolong kulawargi ''[[Felidae]]'' utawi jinis [[kucing]]. Ing [[basa Latin]] singa dipunwastani ''Panthera leo''. Singa gesangipun wonten kelompok. Biasanipun kasusun saking satunggal singa jaler mawi kathah singa èstri. Kelompok puniki banjur njagi teritoriumipun. Abotipun kirang langkung antawis 180 ngantos 250 [[kilogram]]. Umuripun antawis 10 ngantos 15 taun ing alas. Ananging menawimanawi dipunopèni saged ngantos 20 taun.
 
== Habitat singa ==
348.872

besutan