Rukmarata: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Menawi → Manawi
(éjaan, replaced: dipun → dipun)
(→‎top: éjaan, replaced: Menawi → Manawi)
Radèn '''Rukmarata''' iku putrané [[Salya|Prabu Salyantaka]] patutan Éndang Pujawati inggih Éndang Bonowati ingkang anem piyambak. Radèn Rukmarata kagungan watak sami kaliyan Prabu Salya nalika taksih mudha.
 
mBoten kathah cariyos pedhalangan ingkang ngginakaken Radèn Rukmarata. MenawiManawi wonten Gagrag [[Yogyakarta|Ngayogyakarta]] Radèn Rukmarata gugur dipuntitih gada déning Resi Seta amargi melu campur tangan anglepasaken pusaka saking papan pandhelikan nalikanipun Resi Seta tandhing kaliyan [[Bisma|Resi Bisma]].
 
== Pranala njaba ==
348.872

besutan