Cho Oyu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: menawi → manawi
(→‎top: éjaan, replaced: badhe → badhé)
(→‎top: éjaan, replaced: menawi → manawi)
 
[[Gambar:Cho Oyu Camp I.jpg|250px|thumb|Rute anggenipun badhé minggah dhateng gunung Cho Oyu]]
[[Gambar:Cho Oyu upper slopes.jpg|250px|thumb|Kendahan Gunung Cho Oyu menawimanawi dipunpirsani saking inggil]]
== Cuaca ==
Wonten ing ngandhap, tèmperaturipun manéka warni inggih punika 27 °C dumugi -7 °C. Ingkang wonten ing nginggil kinten-kinten 16 °C dumugi -23 °C.
352.730

besutan