Olla Ramlan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kulawarga: éjaan, replaced: Kluwarga → Kulawarga
(→‎Karir: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
(→‎Kulawarga: éjaan, replaced: Kluwarga → Kulawarga)
Nalika sasi [[November]] taun [[2010]], Olla resmi dikongkon dadi [[dhuta]] merek [[Yahoo]] OMG!.<ref name="internet1">[http://id.omg.yahoo.com/news/olla-ramlan-jadi-ikon-yahoo-omg-khjx-0000348479.html id.omg.yahoo.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
== KluwargaKulawarga ==
Olla Ramlan iku anak kang kaping enem saka sedulur kang cacahé sewelas.<ref name="internet3"/> Ola Ramlan iku ipené aktor utawa pemain sinetron kang jenengé [[Vicky Nitinegoro]].<ref name="internet2">[http://www.detikhot.com/read/2010/10/22/181322/1472706/230/perceraian-olla-ramlan-disesali-vicky-nitinegoro detikhot.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
351.333

besutan