Anuskha Sharma: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kaluarga → kulawarga
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: kaluarga → kulawarga)
== Karir Anuskha Sharma ==
Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing [[India]].
Anuskha Sharma ingkang gadhahi rupa ingkang ayu, ingkang main ing filem déning [[Yash Raj]]. Anuskha piyambak lair ing kaluargakulawarga [[tentara]] ing [[Bangalore]].
Gesangipun Anuskha inggih punika glamor, piyambakipun sekolah ing Sekolah Tentara lan ing sekolah seni [[Mount Carmel College]], [[Bangalore]].
Panata Busana [[Wendell Rodricks]], milih piyambakipun ingkang dados model ing pungkasan panunjukkan [[2007]] ing Fashion Week. Sapanunggalipun punika Anuskha dados model ing Whisper, Silk & Shine and Fiat Palio.
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Modhèl]]
[[Kategori:Aktris India]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan