Kastil Hiroshima: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Konstruksi: éjaan, replaced: khusus → mirunggan
(→‎Bangunan ingkang wonten sapunika: éjaan, replaced: kadosta → kados ta (2))
(→‎Konstruksi: éjaan, replaced: khusus → mirunggan)
 
== Konstruksi ==
Astana Hiroshima punika kabangun ing nginggiling lemah delta ingkang lembek, distribusi bobot tembok watu ingkang kedah rata punika ngginakaken tèhnik khususmirunggan. Bangunan astana ingkang asli kabangun saking [[kayu]] lan kapungkasan kirang langkung taun 1592 utawi taun 1599. Lantai nginggil tembok [[watu]] yasan Honmaru ingkang kaperang dados 2 ingkat punika ambrol amargi perbaikan déning Fukushima Masanori. Asiling perbaikan ingkang gagal punika tasih saged dipunpirsani sapunika.
 
== Bangunan ingkang wonten sapunika ==
352.737

besutan