Gabah: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: khusus → mirunggan, Pranala jawi → Pranala njawi
(→‎top: éjaan, replaced: menawi → manawi)
(éjaan, replaced: khusus → mirunggan, Pranala jawi → Pranala njawi)
 
== Istilah perdhagangan gabah ==
Amargi pari/gabah/beras punika komoditas vital tumrap [[Indonésia]], Pamaréntah nemtoaken regulasi regi ing perdhagangan gabah. Mila, wonten istilah-istilah khususmirunggan ingkang ngacu ing kualitas gabah ingkang dados referensi panemtu regi:
* [[Gabah Garing Panèn]] ([[basa Indonésia]]: Gabah Kering Panen),
* [[Gabah Garing Simpen]] ([[basa Indonésia]]: Gabah Kering Simpan),
* [[Sega]]
 
== Pranala jawinjawi ==
* [http://www.bulog.go.id/pers/skb_hpg_2003.pdf Kaputusan Sesarengan Kepala Badan Bimas Ketahanan Pangan lan Kepala BULOG]
 
352.737

besutan