Perdu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: khusus → mirunggan, tandhuran → tanduran (3)
(→‎top: éjaan, replaced: biasane → racaké (2))
(éjaan, replaced: khusus → mirunggan, tandhuran → tanduran (3))
[[Gambar:Shrub.JPG|thumb|200px|Gambar semak utawa perdu]]
 
'''Perdu''' utawa Semak ya iku salah sawijining tandhurantanduran kayu kang dibedhakake karo wit racaké amerga pange akèh lan dhuwure luwih endhep, racaké kurang saka 5-6 meter.<ref name="internet2"/> Akèh tandhurantanduran kang arupa [[wit]] utawa perdu gumantung saka kahanan tukule.<ref name="internet2"/> Umume perdu duwé oyot tunggang lan urip nggerombol luwih sawit, pang, lan godhonge tukul nggerombol.<ref name="internet2">[http://www.sabrinaflora.com/?con=show_tnm&&ktg_id=KTG7 Sabrina flora] (dipunundhuh tanggal 16 februari 2013)</ref>
 
== Perdu mawa Wujud Struktural Botani ==
Ana ing ilmu botani lan ekologi, perdu luwih khususmirunggan digunakake kanggo nggambarake struktur fisik tartemtu utawa wujud tandhurantanduran kayu kang dhuwure kurang saka 8 meter.<ref name="internet1"/>
 
Tuladhane, sistem deskriptif kang kajupuk ing [[Australia]] adhedasar ing karakteristik struktural miturut tukule lan wujude, ditambah dhuwur lan cacahe godhong kang nutup lapisan paling dhuwur utawa spesies dominan.<ref name="internet1"/>
352.737

besutan