Sepur: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: khusus → mirunggan, sawijine → sawijiné, utamané → mligi
(→‎top: éjaan, replaced: angkutan → angkudan (2))
(éjaan, replaced: khusus → mirunggan, sawijine → sawijiné, utamané → mligi)
[[Gambar:Tren a las nubes cruzando Viaducto la Polvorilla.jpg|thumb|250px|Sepur ing [[Argentina]].]]
[[Gambar:Gambir_Station_Platform.jpg|thumb|250px|Sepur ing [[Stasiun Gambir]].]]
'''Sepur''' utawa '''kréta api'''<ref>Miturut bausastrané Poerwadarminta.</ref> utawa '''kréta latu''' (krama) iku sawijinesawijiné sarana [[transportasi]] arupa [[tetumpakan]] kanthi tenaga gerak, sing ngglindhing ana ing sadhuwuring [[ril sepur|ril]]. Sepur minangka [[alat transportasi massal]] iku umumé dumadi saka [[lokomotif]] lan rangkéan [[gerbong]]. Rangkéan gerbong kasebut ukurané rilatif amba saéngga bisa ngamot penumpang utawa barang sing akèh. Amarga sipaté minangka angkudan massal kasebut, sawetara nagara ngupaya mupangataké sacara maksimal minangka alat transportasi utama angkudan dharat, kanggo ing sajeroning kutha, antarkutha, utawa antarnagara.
 
== Sajarah ==
[[Gambar:Keretaindonesia_lackofdicipline.jpg|thumb|300px|Sepur konvensional ing [[Stasiun Jakarta Kota]]]]
 
Sepur ril konvensional iku sepur sing umum ditemoni. Migunakaké ril sing dumadi saka loro watang wesi sing ditata ing sadhuwuré bantalan. Ing laladan tinamtu kanthi béda èlevasi sing curam, dipigunakaké ril mawa gerigi sing dipasang ing tengah tengah ril kasebut sarta migunakaké lokomotif khususmirunggan sing duwé rodha gigi.
 
==== Sepur monoril ====
[[Sepur monoril]] (sepur ril tunggal) iku sepur sing jaluré ora kaya jalur sepur sing biasa. Ril sepur iki mung dumadi saka siji watang wesi. Amarga èfisièn, racaké dipigunakaké minangka alat transportasi kutha utamanémligi ing kutha-kutha metropolitan donya lan dirancang mèmper [[dalan layang]].
 
=== Miturut papan lintasané ===
352.737

besutan