Hemiptera: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: khusus → mirunggan
(→‎top: éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: khusus → mirunggan)
}}
 
'''Hemiptera''' iku [[ordo]] saka [[srangga]] sing uga ditepungi minangka '''kepik sajati''' (senajan sapérangan anggota Hemiptera dudu kepik sajati). Hemiptera kapérang saka 80.000 [[spesies]]<ref>[http://www.discoverlife.org/mp/20o?search=Hemiptera Hemiptera] DiscoverLife.</ref> srangga kaya déné [[tonggèrèt]], [[tuma godhong]], [[anggang-anggang]], [[walang sangit]], lan liya-liyané. Kéwan-kéwan iki kabèh duwé ciri-ciri khususmirunggan ya iku cangkem awangun [[dom]] lan ora ngalami [[metamorfosis]] sampurna.
 
Srangga cilik sing ditepungi minangka [[kepik]] ''(ladybug)'' ora klebu sajeroning Hemiptera, nanging klebu sajeroning ordo Coleoptera ([[kumbang]]) amarga duwé béda ing pérangan [[anatomi]] lan siklus uripé.
352.737

besutan