Alkohol: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: khusus → mirunggan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bCathetan Sikil\b +Cathetan sikil))
(→‎top: éjaan, replaced: khusus → mirunggan)
'''Alkohol''' sajrone [[kimia]] ya iku [[senyawa organik]] kang duweni gugus fungsional hidroksil ([[-OH]]) kaiket ing [[atom karbon]]. Sacara khususmirunggan, pusat karbon kudu [[jenuh]], nduweni ikatan tunggal karo telu ikatan taom kang liya.<ref name="interne1">[http://id.shvoong.com/exact-sciences/physics/2280868-pengertian-alkohol/#ixzz2ADIHupzB], kaunduh (24/10/12).</ref>
 
==Cathetan sikil==
352.737

besutan