Filem: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
'''Film''' ({{IPA-id|fi'ləm| utawa fɛ'ləm}}) utawa '''pilèm''' iku gambar-urip, uga asring diarani ''movie'' ing [[basa Inggris]] (pisanané ''[[plèsètan]]'' kanggo 'pindhah gambar'). Film, sacara kolèktif, kérép diarani '[[sinéma]]'. Gambar-urip iku wangun sèni, wangun populèr saka [[hiburan]], lan uga bisnis.
 
Filem diasilaké kanthi [[rekaman]] saka [[wong]] lan [[benda]] (klebukalebu fantasi lan figur palsu) mawa [[kamera]], lan/utawa déning [[animasi]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan