Galaksi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
c (→‎Wujud lan Jinis: bentuk -> wujud using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
[[Gambar: NGC_4414_(NASA-med).jpg|right|thumb|250px|'''Galaksi NGC 4414''']]
 
'''Galaksi''' iku kumpulan utawa gugusan saka yutan [[lintang]], uga klebukalebu [[awu kosmis]], [[gas]]-gas lan [[unsur peteng]] sing nyawiji amarga anané [[gaya gravitasi]] antara benda-benda angkasa iku.
 
== Wujud lan Jinis ==
352.737

besutan