Dhadha: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan (2), manusia → manungsa, klebu → kalebu (2)
(→‎top: éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan (2), manusia → manungsa, klebu → kalebu (2))
|GrayPage =
|Image = Chest.jpg
|Caption = Foto [[sinar-x]] dada manusiamanungsa
|Image2 =
|Caption2 =
|DorlandsSuf =
}}
'''Dhadha''' iku bagéanpérangan [[anatomi]] ing [[manungsa]] lan [[kéwan]]. Sajeroning [[hominidae]], klebukalebu manungsa, dhadha iku pérangan awak antara [[gulu]] lan [[weteng]], klebukalebu organ-organ internal lan isi liyané kaya [[otot]], [[arteri]] lan [[vena]], [[balung]], lll. Isi dhadha sapérangan gedhé dilindhungi lan disokong déning [[balung iga]], [[balung geger]], lan [[balung pundhak]]. Ing manungsa, bagéanpérangan dhadha sing kalindhungi déning balung iga disebut uga [[toraks]].
 
{{anatomi manungsa}}
348.872

besutan