Caryophyllales: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (5))
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
pirsani tèks.
}}
'''Caryophyllales''' iku [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebukalebu sajeroning klad [[core eudicots]], [[eudicots]] miturut [[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] sajeroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup sajeroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Caryophillidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Magnoliopsida]].
 
== Suku/familia ==
352.737

besutan