Basa Céko: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎Fonologi: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
|}
 
'''Basa Česká''' utawa '''Basa Céko''' (''Čeština'') iku basa sing klebukalebu rumpun [[basa Slavik Kulon]] lan isih kerabat karo [[basa Slowakia]], [[basa Polen]], [[basa Kasubia]], lan [[basa Sorbia]]. Basa iki dituturaké déning kurang luwih 12 yuta jiwa panutur asli ing sapérangan gedhé [[Ceko|Républik Ceko]] lan laladan saubengé.
 
== Fonem Basa Česká ==
352.737

besutan