Bupati: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pamilihan: éjaan, replaced: merga → amarga, klebu → kalebu
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: pemerentahan → pamaréntahan)
(→‎Pamilihan: éjaan, replaced: merga → amarga, klebu → kalebu)
 
==Pamilihan==
Bupati dipilih bareng karo pasangane (wakil bupati) sepaket lan langsung dipilih déning rakyat sekabupatèn. Jabatan bupati iki jabatan politis mergaamarga diusulake [[parté pulitik]] lan ora klebukalebu [[punggawa nagari sipil]].
 
==Uga delengen==
352.737

besutan