Organel: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎top: éjaan, replaced: khusus → mirunggan (2))
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
* [[plastida]] liya, kaya ta [[leukoplas]], [[amiloplas]], [[etioplas]], [[elaioplas]], [[rodoplas]], lan [[kromoplas]].
* [[mitokondria]].
Organel liyané klebukalebu:
* [[akrosom]]
* [[sentriol]]
348.872

besutan