Siprus: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu (2)
(→‎Sawisé 1945: éjaan, replaced: kelompok → golongan)
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu (2))
3. Ora diakoni déning [[Turki]], siji-sijiné nagara kang ngakoni RTSU.<br />
4. Area ambané 5.895 km&sup2; ing wewengkon kidul lan 3.355 km&sup2; ing wewengkon lor.<br />
5. Ora klebukalebu ±230.000 jiwa ing tlatah lor.<br />
6. Ora klebukalebu padunung RTSU.<br />
7. +90-392 (kodhe akses Turki) digunakaké ing wewengkon lor.
}}
352.737

besutan