18 Mèi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(éjaan, replaced: pasukan → prajurit, Mei → Mèi (5), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), kacepetan → karikatan, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigati: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
* '''[[1974]]''' - Operasi ''[[Smiling Buda]]'': [[India]] bisa kasil nglakoni [[uji coba nuklir]]é sing kapisan.
* '''[[1998]]''' - Atusan mahasiswa saka [[Forum Kota]] lan [[UI]] bisa nerjang pager nyerbu [[Gedhong DPR/MPR]], iki gelombang kapisan pendudukan Gedhong DPR/MPR déning para mahasiswa.
* '''[[2010]]''' - Sawijining '''[[Pemboman Kabul Mèi 2010|bom]]''' njeblug ing [[Kabul]], [[Afganistan]], niwasaké 18. VOA, MediaIndonesia, lll. nyebutaké 18; BBC nyebutaké 19 klebukalebu 6 prajurit [[Pakta Pertahanan Atlantik Utara|NATO]]. {{sumber|url=http://www.bbc.co.uk/indonesia/dunia/2010/05/100518_kabulbomb.shtml|nama=BBC}} {{sumber|url=http://www1.voanews.com/indonesian/news/war/Bom-Serang-Konvoi-NATO-18-Tewas.html|nama=VOA}} {{sumber|url=http://www.mediaindonesia.com/read/2010/05/18/143649/39/6/Bom-Bunuh-Diri-Taliban-Kenai-Rombongan-NATO-18-Orang-Tewas|nama=MediaIndonesia}}
 
== Wiyosan ==
348.872

besutan