Arecales: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (3))
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
pirsani tèks.
}}
'''Arecales''' iku [[Ordo (biologi)|bangsa]] [[tetanduran ngembang]] sing klebukalebu sajeroning [[klad]] [[commelinids]] (”core monocots”), [[monocots]] miturut [[Sistem klasifikasi APG II]]). Bangsa iki uga diakoni minangka [[takson]] sajeroning [[sistem klasifikasi Cronquist]] lan kacakup sajeroning [[kelas (biologi)|anak kelas]] [[Arecidae]], [[kelas (biologi)|kelas]] [[Liliopsida]].
 
Bangsa iki mung duwé siji suku anggota, [[Arecaceae]] (suku pinang-pinangan).
352.737

besutan