Iława: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: klebu → kalebu
(Polen using AWB)
(éjaan, replaced: klebu → kalebu)
|}
 
'''Iława''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Deutsch Eylau'') iku sawijining kutha ing lor-wétan Polen. Kutha iki nduwé padunung 33.912 jiwa (2006). Kutha sing dadi kutha krajan powiat Iława iki dumunung ing [[Warmian-Masurian Voivodeship]] (wiwit 1999); sadurungé klebukalebu tlatah [[Olsztyn Voivodeship]] (1975–1998).
 
== Kutha kembar ==
* {{flagicon|Jerman}} [[Herborn]], [[Jerman]]
* {{flagicon|WalandaNèderlan}} [[Tholen]], [[Walanda]]
* {{flagicon|Lithuania}} [[Gargždai]], [[Lituania]]
 
352.737

besutan