Basa Viètnam: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
|states = {{flagicon|Vietnam}} [[Vietnam]]
|region = [[Asia Kidul-Wétan]]
|speakers = 70-73 yuta panutur ibu (klebukalebu 3 yuta ing sebrang laut) {{br}}total 80+ yuta
|rank = 13–17 (panutur ibu); mèh padha karo basa [[basa Korea|Korea]], [[basa Telugu|Telugu]], [[basa Marathi|Marathi]] lan [[basa Tamil|Tamil]]
|fam2 = [[basa Mon-Khmer|Mon-Khmer]]
348.872

besutan