Kaji: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Madinah: éjaan, replaced: klebu → kalebu
(→‎Rukun Kaji: éjaan, replaced: ditetepaké → dikukuhaké)
(→‎Madinah: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
 
=== Madinah ===
Kutha suci kaloro umat Islam. Ing Madinah iki panutan umat Islam, [[Muhammad]] disarèkaké ing [[Masjid Nabawi]]. Panggonan iki sajatiné ora klebukalebu sajeroning ritual ibadah kaji, nanging jamaah kaji biyasané teka ing kutha kang dunungé watara 200 [[km]] loré Mekkah iki kanggo ziarah lan salat ing masjidé Nabi.
 
== Jamaah saka Indonésia ==
352.737

besutan