B: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: khususé → mliginé
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (4))
(→‎top: éjaan, replaced: khususé → mliginé)
{{wiktionarypar2|B|b}}{{dab-huruf}}{{Latin alphabet navbox|uc=B|lc=b}}
'''B''' punika aksara kaloro sajeroning [[alfabet Latin]].Ing [[basa Latin]] lan [[basa]] liyané umumé.Kayata (kagolong [[basa Indonésia]]), aksara punika bisa ngelambangake utawa didadekake pralambang [[konsonan dwibibir]], khususémliginé [[fonem]] {{IPA|[b]}}, [[eksplosif|konsonan letup]] [[konsonan dwibibir|dwibibirnyuwara]].
 
== Sajarah ==
352.737

besutan