Sèl (biologi): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Organel: éjaan, replaced: khususé → mliginé
(éjaan, replaced: khusus → mirunggan (2), Sabagéan → Sapérangan, saperangan → sapérangan, utamané → mligi)
(→‎Organel: éjaan, replaced: khususé → mliginé)
Manungsa nduwé akèh organ sing béda-béda kaya jantung, paru-paru lan lambung, sing fungsiné uga béda-béda. Semana uga sel. Sèl nduwé ''organ'' sing disebut '''[[organel]]''' (ateges 'organ cilik').
 
Ing ngisor iki manéka warna organel ing njero sèl (khususémliginé sitoplasma):
* [[Kondriosom]] utawa mitokondria.
* [[Plastida]] (mung ana ing sel [[tetanduran]] lan sapérangan [[ganggang|alga]]),
352.737

besutan