Organisasi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: utamane → mliginé
(éjaan, replaced: liyane → liyané (2), bidhang → babagan, isa → bisa, digunakake → digunakaké, beda → béda , alat → piranti, antarane → antarané)
(→‎top: éjaan, replaced: utamane → mliginé)
'''Organisasi''' ([[Basa Yunani|Yunani]]: ''ὄργανον'', ''organon'' - piranti) ya iku [[klompok]] wong ing sawijining wadah kang duwéni ancas padha.<ref name="Keith Davis">Keith Davis, Human Relations at Work, (New York, San Francisco, Toronto, London: 1962).Hlm.15-19</ref>.
 
Ing [[ilmu sosial|ilmu-ilmu sosial]], organisasi dipelajari déning peneliti saka pirang-pirang babagan ilmu, utamanemliginé [[sosiologi]], [[ékonomi]], [[ilmu pulitik]], [[psikologi]], lan [[manajemen]].<ref name="Keith Davis"/> Kajian ngenani organisasi kerep diarani [[studi organisasi]] (''organizational studies''), [[prilaku organisasi]] (''organizational behaviour''), utawa analisa organisasi (''organization analysis'').<ref name="Keith Davis"/>
 
== Definisi ==
350.349

besutan