Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan, spesies → spésies (2), utamané → mliginé (2)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: bagéan → pérangan, spesies → spésies (2), utamané → mliginé (2))
'''Tata jeneng binomial''' (''binomial nomenclature'') iku sistem formal pawèwèh jeneng spesiesspésies (utamanémliginé ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa ''binary nomenclature'' (utamanémliginé ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (''binomial classification system''). Intisari saka sitem iki ya iku saben spesiesspésies diwènèhi jeneng ing [[basa Latin]] lan dumadi saka rong bagéanpérangan, saéngga populèr minangka '''jeneng Latin''' utawa '''jeneng saintifik'''.
 
==Uga delengen==
352.737

besutan