Militèr: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
(→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé)
Tembung liya sing cedhak karo militèr yakuwi [[militèrisme]], sing maknané kurang luwih perilaku tegas, kaku, agrèsif lan otoritèr "kaya militèr". Kamangka pelakuné bisa waé pamimpin [[sipil]].
 
Amarga lingkungan tugasé utamanémliginé ing palagan perang, militèr pancèn dilatih lan dituntut supaya nduwèni sikap tegas lan dhisiplin. Sajeroning kauripan militèr pancèn dituntut anané hirarki sing jelas lan para atasan kudu bisa tumindak tegas lan wani amarga sing dipimpin iku pasukan mawa sanjata.
 
== Militer Indonésia ==
352.737

besutan