Pendhidhikan akadhemik: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: utamané → mliginé
c (Bot: Ngganti katégori Pendhidhikan akademik karo Pendhidhikan akadhemik)
(éjaan, replaced: utamané → mliginé)
'''Pendhidhikan akademik''' iku sawijining [[pendhidhikan dhuwur]] sing diarahaké utamanémliginé marang panguwasan lan pangembangan disiplin ilmu kawruh, [[tèknologi]], lan/utawa [[seni]] tinamtu, sing nyakup program pendhidhikan [[sarjana]], [[magister]], lan [[dhoktor]].
 
== Satuan pendhidhikan penyelenggara ==
* [[Pendhidhikan kaagamaan]]
* [[Pendhidhikan mligi]]
{{pendhidhikan-stub}}
 
[[Kategori:Pendhidhikan miturut jinis|Akademik]]
[[Kategori:Pendhidhikan akadhemik]]
 
 
{{pendhidhikan-stub}}
352.737

besutan