Sandi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé
(→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé)
'''Sandhi''' (saka [[basa Sangskreta]] ''samdhi'') iku sawijining fénoména morfofonologi linguistik. Contoné iku kalebu fusi sawetara swara ing wates-wates tetembungan lan pangowahan swara déné swara liyané ing cedhaké. Fénoména sandhi iki utamanémliginé ana ing basa-basa Indo-Iran (kususé basa Sangskreta, sing nduwèni paugeran njlimet perkara sandhi), mula dijenengaké miturut basa Sangskreta. Senadyan mengkono basa liya uga akèh sing nduwèni fénoména iki.
 
 
[[Kategori:Linguistik]]
352.737

besutan