Bari: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéan → pérangan, utamané → mliginé (2)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: bagéan → pérangan, utamané → mliginé (2))
-->
== Pamérangan Administratif ==
Bari dipérang dadi sangang bagéanpérangan administratif.
* I - [[Palese Macchie (Quarter of Bari)|Palese Macchie]], [[Santo Spirito, Catino, San Pio (Quarter of Bari)|Santo Spirito, Catino, San Pio]]
* II - [[San Paolo (Quarter of Bari)|San Paolo]], [[Stanic-Villaggio del Lavoratore (Quarter of Bari)|Stanic]]
-->
== Demografi ==
Bari iku [[kutha]] kang homogin banget, nanging akèh migran utamanémliginé asal saka [[Albania]]. Warga Bari dumadi saka:
<!--
is a very homogenous city. However, due to legal and illegal migrations, there has been an increasing presence of immigrants chiefly from [[Albania]], who also constitute the nation's largest and fastest growing minority.
* [[China]]: 0.1%
 
Ètnik liyané ya iku [[India]], [[Mauritia]], [[Arab]] (utamanémliginé saka [[Palestina]], [[Yordania]] utawa [[Mesir]]), [[Inggris]], [[Irlandia]], [[Filipina]], [[Etiopia]], [[Eritrea]], [[Senegal]], [[Nigeria]], [[Pasisir Gadhing]], [[Afrika Kulon]] lan [[Afrika Kidul]].
<!--
===Minority languages to be heard on the streets of Bari===
{{Italia}}
{{Kutha krajan Region ing Italia}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Bari| ]]
[[Kategori:Benteng ing Itali]]
[[Kategori:Kutha palabuhan ing Italia]]
 
 
{{geo-stub}}
348.872

besutan