Diesel: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: proses → prosès, utamané → mliginé
(éjaan, replaced: Biasané → Lumrahé, biasané → racaké (4))
(éjaan, replaced: proses → prosès, utamané → mliginé)
{{rapèkaké}}
[[Gambar:Bahan bakar solar.jpg|thumb|250px|Diesel utawa solar]]
'''Deisel''' utawa [[solar]] ya iku [[bahan bakar]] [[minyak]] [[sulingan]] saka [[minyak bumi]] mentah.<ref name="internet1">[http://www.scribd.com/doc/45920835/Bahan-Bakar-Solar-Diesel-Fuel] BAHAN BAKAR SOLAR, (Kaunduh 24/10/12).</ref> bahan bakar iki wernané [[kuning]] rodok [[coklat]] kang bening. Panggunaané solar racaké ya iku kanggo bahan bakar ing kabèh jinis [[mesin diesel]] kanti putaran duwur (sak nduwuré [[1000 rpm]]), kang uga digunakaké minangka bahan bakar ing pembakaran langsung [[pawon]]-pawon cilik kang utamanémliginé dikarepaké pembakaran kang resik. Lenga solar iki racaké disebut uga [[Gas oil]], [[Automotive Diesel Oil]], [[High Speed Diesel]].
 
[[Mesin]]-mesin kanti putaran kang rikat (>''1000rpm'') mbutuhaké bahan bakar kanti karakteristik tertemtu kang béda karo lenga diesel. Karakteristik kang diperlokaké ana sesambungané karo ''auto ignition'' (kemampuan empan dhéwé), gampang mili ing sajroné saluran bahan bakar, kemampuan kanggo ''teratomisasi'', kemampuan [[lubrikasi]], nilai kalor lan karakteristik liya. Bahan bakar solar duwé sipst-sipat utama, ya iku:
Indeks diesel ya iku salah sijiné parameter mutu penyalaan ing bahan bakar mesin diesel saliyané angka setana.
===Titik Embun===
Titik embun ya iku suhu ingendi mulai katoné cahaya kang warnane suram relatif tumprap cahaya sekitaré marang permukaan minyak diesel sajron prosesprosès pendinginan.Karakteristik iki ditentokaké kanti migunakaké metoda ASTM D97.<ref name="internet1" />
 
===Titik nyala ( flash point)===
352.737

besutan