Anuskha Sharma: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dèning → déning
(éjaan, replaced: kaluarga → kulawarga)
(→‎top: éjaan, replaced: dèning → déning)
[[Gambar:anuskha.jpg|thumb|250px]|Anuskha Sharma]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking [[India]]. Anushka Sharma ingkang gadhahi dedeg "5'9 inggih punika pamain filem ing [[Bollywood]] [[India]] [[Rab Ne Bana Di Jodi]] ingkang wonten aktor [[Shahrukh Khan]]. Dipunsutradarai dèningdéning [[Aditya Chopra]], ingkang nate dados sutradara filem misuwur kados [[Dilwale Dulhania Le Jayenge]] ([[1995]]) lan [[Mohabbatein]] ([[2000]]), filem punika dipunrilis ing tanggal [[12]] [[Desember]] [[2008]]
 
== Profil saking Anuskha Sharma ==
352.737

besutan