Pulo Rinca: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi, dèning → déning (2)
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
(→‎top: éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi, dèning → déning (2))
'''Rinca''' ya iku wangun [[pulo]] kang dumunung ana ing kapuloan [[Nusa Tenggara]]. Pulo Rinca, [[Pulo Komodo]] lan Pulo Padar ya iku kagolong dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] kang dikelola déning Pamaréntah Pusat. Pulo Rinca bdumunung ana ing sisih kuon [[Pulo Flores]], uga dipisahake déning Selat Mola.
 
Pilo kang arupa pérangan saka [[Situs Warisan Donya UNESCO]], karana dadi salah sijiné kawasan [[Taman Nasional Komodo]] bebarengan dèningdéning [[Pulo Komodo]], Pulo Padar lan Gili Motang.
 
Titik paling dhuwur ing pulo iki ana ing Gunung Ora, 670 m dpl.
 
Pulo kang dipanggoni dèningdéning aneka rupa jinis [[kéwan]] kaya ta [[komodo]], [[babi]] [[alas]], [[kebo]] lan [[manuk]] . Pulo Rinca bisa ddi dolani kanthi piranti [[prau]] cilik saka Labuan Bajo ing Flores Kulon.
 
Sacara administratif, pulo iki kagolong ing wewengkon Kacamatan Komodo, [[Kabupatèn Manggarai Kulon]], PropinsiProvinsi [[Nusa Tenggara Wétan]], [[Indonésia]].
 
[[Kategori:Pulo ing Nusa Tenggara Wétan|Rinca, Pulo]]
352.737

besutan