Gutasi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Efek gutasi Kanggei Tanaman: éjaan, replaced: kangge → kanggé
(→‎top: éjaan, replaced: dèning → déning)
(→‎Efek gutasi Kanggei Tanaman: éjaan, replaced: kangge → kanggé)
 
== Efek gutasi Kanggei Tanaman ==
Gutasi boten gadahi prabawa ingkang signifikan kanggekanggé kelangsungan gesang tanduran.<ref name="Rajan"/> ananging, gutasi dipunmangertosi saged nyebapaken luka ing ron.<ref name="Rajan"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan