Marie Antoinette: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dheweké → dhèwèké (3), Dheweké → Dhèwèké
c (→‎top: ganti using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: dheweké → dhèwèké (3), Dheweké → Dhèwèké)
{{Infobox Monarch|royal|consort
|name =Marie Antoinette
|title =Ratu PerancisPrancis dan Navarre
|image = Marie-Antoinette; koningin der Fransen.jpg|275px
|consortreign =[[10 Mei]] [[1774]] – [[21 September]] [[1792]]
|mother =[[Maria Theresa]] dari Austria
|date of birth =[[2 November]] [[1755]] di [[Vienna]], [[Austria]]
|date of death =[[16 Oktober]] [[1793]], umur {{age|1755|11|2|1793|10|16}} di [[Paris]], [[PerancisPrancis]]
}}
 
'''Maria Antonia Josepha Johanna von Habsburg-Lothringen''', luwih kondhang karo jeneng '''Marie Antoinette'''; ({{lahirmati|[[Vienna]], [[Austria]]|2|11|1755|[[Paris]], [[PerancisPrancis]]|16|10|1793}}) ya iku Ratu saka [[Perancis]] lan Putri Bangsawan saka [[Austria]].
DhewekéDhèwèké iku anak saka Kaisar [[Kekaisaran Romawi Suci]], [[Francis I]] lan garwané, Ratu [[Maria Theresa]] saka [[Austria]] lan sawisé iku dhewekédhèwèké nikah karo [[Louis XVI]] nalika umur 14 taun. Amarga posisiné dadi garwané Louis XVI lan ibu saka [[Louis XVII]] mula dhewekédhèwèké ninggal amarga piso [[guillotine]] nalika masa [[Revolusi Perancis]] ning taun [[1793]] lan dimakamaké karo bojoné ning makam kerajaan ning [[Saint Denis Basilica]], [[Paris]]. Ora namung iku, dhewekédhèwèké lair dadi [[Yang Mulia]] Putri Bangsawan Maria Antonia saka Austria.
 
 
[[Kategori:Kalairan 1755]]
 
 
{{PerancisPrancis-bio-stub}}
348.872

besutan