Aaron Kwok: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dheweké → dhèwèké (4), Dheweké → Dhèwèké (4)
(→‎top: éjaan, replaced: khusus → mirunggan)
(→‎top: éjaan, replaced: dheweké → dhèwèké (4), Dheweké → Dhèwèké (4))
 
Penampilan kaping pisanané, bisa dideleng nalika taun [[1988]] ning filem kang judulé ''THE BIG HEAT''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
DhewekéDhèwèké dadi [[penyanyi]] kondhang kang wis menangaké atusan panghargaan musik,
ora namung iku, dhewekédhèwèké uga wis mainaké luwih saka 200 konser awit dhewekédhèwèké njegur ning dunya hiburan,
nalika konseré tiketé mau entek didol, wiwit nalika konser ning [[Hong Kong]], [[China]] lan nagara-nagara liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Sak liyané ning dunya musik, Aaron uga nekuni babagan dunya otomotif.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ora namung dadi [[penyanyi]], dhewekédhèwèké uga anduweni profesi liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
DhewekéDhèwèké aktif uga dadi pembalap amatir lan kolektor mobil sport.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
DhewekéDhèwèké tau meluni ajang lomba balapan Ferrari F355 ning Makau Grand Prix,
nalika ngeramekaké salah sijining acara amal kampus.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Pengalaman balapan liyané ya iku nalika Piala Asia Porsche Carrera, dhewekédhèwèké migunakaké mobil tipe Porsche 911 GT3.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Nalika sasi [[April]] taun [[2010]] Aaron ngetokaké filem anyaré, kang diwènèhi judul ''THE ERA OF MAGIC''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Film iki dijukut saka novèl kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhé ing désa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
DhewekéDhèwèké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang padha-padha dadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Gu Changwei manthep Ziyi cocog kanggo karakter filem iki metu saka skandal anyar kang nimpa aktris China mau.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Sutradara yakin Ziyi nggawa fileme ing box office.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
348.872

besutan