Noah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: industri → indhustri, tahun → taun, dheweké → dhèwèké
(→‎top: éjaan, replaced: bagian → pérangan)
(→‎top: éjaan, replaced: industri → indhustri, tahun → taun, dheweké → dhèwèké)
Pergantian jeneng iki dadi pérangan saka perjanjian metuné Andhika lan Indra.<ref name="Peterpan 1"/>
ing ajang ''Dahsyat'' Award kang berlangsung tanggal [[19 April]] [[2009]], Peterpan bisa nggondol loro penghargaan sakaligus.<ref name="Peterpan 1"/> Ya iku dadi Band Terdahsyat 2009 lan Video Klip Terdahsyat kanggo lagu ''Walau Habis Terang''.<ref name="Peterpan 1"/>
Tanggal [[1 September]] [[2010]], Peterpan ngrayaké ulang tahuntaun kang kaping 10.<ref name="Peterpan 1"/>
Band kang durung ngumumké nama anyaré mau tercatat wis sadekadé ana ing industriindhustri musik tanah air lan hasilké 5 album awit berdiri ing [[Bandung]] taun 2000.<ref name="Peterpan 1"/>
sayangé, keceriaan kang kuduné dirasaké para personel Peterpan teralangi,
Sang vokalis yakni [[Nazril Irham]] utawa kang luwih dikenal karo nama [[Ariel]] isih ndekem ing balik jeruji wesi tahanan Mabes Polri lantaran kasus video porno kang ngelibatké dhewekédhèwèké.<ref name="Peterpan 1"/>
meski ngono, dukungan ora mandhek saka Sahabat Peterpan.<ref name="Peterpan 1"/>
Lewat situs jejaring Twitter, akun anyar band kang nggunaké nama newpeterpanband, para penggemar termasuk musisi liya lan [[Luna Maya]] (kekasih Ariel)
352.737

besutan