1 Januari: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: sakdèrèngipun → sadèrèngipun
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: Nabi Muhammad → Muhammad)
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: sakdèrèngipun → sadèrèngipun)
* [[1801]] - Asteroid [[1 Ceres]], ingkang sepindhahan dipunpanggihi.
* [[1912]] - [[Taiwan]] dipundéklarasèkaken minangka nagari.
* [[1915]] - Parusahaan farmasi misuwur saking [[Jerman]], [[Bayer]], ndamel [[aspirin]] awangun tablet, sakdèrèngipunsadèrèngipun awangun puyer.
* [[1916]] - Kanggé ingkang kaping sepindhah, [[getih|rah]] ingkang sampun dipunsimpen lan dipunasrepaken dipunanggé [[transfusi]].
* [[1947]] - Perang gangsal dinten gangsal dalu antawis wadya Indonésia nglawan [[Walanda|Walandi]] ing Kitha [[Palembang]].
352.737

besutan