Wijdemeren: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
{{subst:PAGENAME}}
(nl:)
c ({{subst:PAGENAME}})
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]
 
[[en:{{PAGENAME}}Wijdemeren]]
[[nl:{{PAGENAME}}Wijdemeren]]
25.160

besutan