Quagga: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: punah → cures
(→‎top: éjaan, replaced: kayadene → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: punah → cures)
}}
 
'''Quagga''' kéwan kang saemper [[zebra]] lan tau tinemu ing cacah wilangan kang akèh ing [[Afrika Selatan]], nanging saiki wis [[punahcures]] amarga di[[bedhag]] déning manungsa minangka kaajab [[daging]] lan [[kulit]]e. Quagga bisa dibedakake saka zebra amarga praupane kang kaya déné [[blasteran]] zebra lan [[jaran]].
Nalikane tanggal 12 Agustus 1883, quagga pungkasan kang isih urip ing sawijining [[kebun binatang]] ind kutha [[Ngamstredam]], nagara [[Walanda]] mati lan ndadekake kuwan iku [[Spesies cures|cures]].
 
352.737

besutan