Tuma sirah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Tandha-tandha wontenipun tuma: éjaan, replaced: endog → endhog
(→‎Cara ngicali: éjaan, replaced: khusus → mirunggan)
(→‎Tandha-tandha wontenipun tuma: éjaan, replaced: endog → endhog)
* Raos gatel ing sirah, kasebabaken wontenipun [[dat]] ingkang wonten ing iler tuma.
* Tandha-tandha werna abrit ing kulit sirah, [[gulu]] lan sawingkingipun [[kuping]].
* Wonten endogendhog tuma utawi lingsa ingkang katingal gilap awarni pethak. Lingsa puniki katingal kados [[ketombé]] nanging sesah copotipun.
 
== Panularan ==
352.737

besutan