Quentin Tarantino: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: judulé → judhulé (5)
(→‎top: éjaan, replaced: dheweké → dhèwèké (5), Dheweké → Dhèwèké)
(→‎top: éjaan, replaced: judulé → judhulé (5))
[[sutradara]], penulis naskah sakaligus dadi produser.<ref name="tarantino"/>
Sawisé iku dhèwèké nyusul kanggo dolanan peran ning filem-filemé kang uga sukses, kaya ta nalika dolanan peran [[Mr. Brown]]
peran ning [[filem]] RESERVOIR DOGS, [[filem]] kasebut diputer nalika taun [[1992]], dadi [[Jimmie Dimmick]] ning [[filem]] kang juduléjudhulé PULP FICTION.<ref name="tarantino"/>
Film PULP FICTION iku diputer nalika taun [[1994]], main dadi [[Richie Gecko]] ning [[filem]] FROM DUSK TILL DAWN (nalika taun [[1996]]),
Main peran dadi [[Pick-Up Guy]] ning filem kang juduléjudhulé [[DESPERADO]] (nalika taun [[1995]])
lan dhèwèké uga taun main peran dadi [[Warren]] ning filem GRINDHOUSE.<ref name="tarantino"/>
Ora namung dadi sutradara, dhèwèké kang kreatip iku uga akiré bisa nyipta karya , kang kaya ta <ref name="tarantino"/>:
tau anduwèni hubungan kusus karo [[aktor]] lan [[sutradara]] Quentino Tarantino.<ref name="tarantino"/>
 
Ning taun [[2009]], Tarantino mulai anggawe [[filem]] kang juduléjudhulé INGLOURIOUS BASTERDS kang dibintangi déning [[Brad Pitt]].<ref name="tarantino"/>
Film INGLOURIOUS BASTERDS iki olih nominasi ning ajang Golden Globes babagan kategori
Best Director lan ning ajang Grammy fiim kasebut dinominasikaké dadi Best Compilation Soundtrack Album for a Motion Picture,
 
Taun [[2011]], naskah filemé kang paling anyar kabongkar.<ref name="quentin">[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/q/quentin_tarantino/berita/ berita Quentin Tarantino] dipununduh tanggal 28 Juli 2011</ref>
Film]] kasebut juduléjudhulé DJANGO UNCHAINED.<ref name="quentin"/>
Film kang juduléjudhulé DJANGO UNCHAINED iki temané babagan spaghetti western.<ref name="quentin"/>
 
== Cathetan suku ==
348.872

besutan