Jean-Baptiste-Gabriel-Joachim Dausset: Béda antara owahan

→‎top: éjaan, replaced: asmanipun → namanipun, dipungantos → dipun-gantos
(éjaan, replaced: bidang → babagan (2), kangge → kanggé, Pirsani Ugi → Ugi pirsani)
(→‎top: éjaan, replaced: asmanipun → namanipun, dipungantos → dipun-gantos)
'''Jean-Baptiste-Gabriel-Joachim Dausset''' ({{lahirmati||19|10|1916}}) piyambakipun inggih punika [[imunolog]] [[Perancis]]. Piyambakipun angsal [[Bebungah Nobèl Fisiologi utawa Kedhokteran]] nalika taun 1980 sesarengan kaliyan [[Baruj Benacerraf]] sarta [[George Davis Snell]] kanggé panemuan kaliyan pencirian [[gen]] ingkang njangkep wonten ing [[kompleks histokompatibilitas mayor]].
 
Amargi [[Bebungah Nobèl]] ingkang nate dipuncepeng sarta anugerah saking Televisi Perancis, Dausset saged ndamel Pusat Studi Polimorfisme Manungsa ([[CEPH]]) nalika taun [[1984]], ingkang sapunika asmanipunnamanipun sampun dipungantosdipun-gantos dados ''Foundation Jean Dausset-CEPH''.
 
== Ugi pirsani ==
352.737

besutan