Jan Tinbergen: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Karier: éjaan, replaced: ekonom → ékonom
(éjaan, replaced: bidang → babagan (3), proses → prosès (2), judul → judhul)
(→‎Karier: éjaan, replaced: ekonom → ékonom)
Jan Tinbergen ndhirikan institut ekonometri wonten ing Erasmus Universitas Rotterdam.
 
Karya-karyanipun dipunlajengaken déning ekonomékonom [[Lawrence Klein]] ingkang pungkasanipun ugi pikantuk bebungah Nobèl.
 
==Cathetan suku==
352.737

besutan