Semantik: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sanes → sanès
(→‎top: dipunginakaken -> dipun-ginakaken (éjaan), replaced: dipunginakaken → dipun-ginakaken)
(→‎top: éjaan, replaced: sanes → sanès)
'''Semantik''' (saking [[Basa Yunani]]: ''semantikos'', maringii tandha, wigati, saking têmbung ''sema'', [[tandha]]) inggih punika salah satunggaling cabang ngélmu [[Linguistik]] ingkang mliginipun nyinaoni babagan makna basa. Semantik adatipun dipungayutaken kaliyan kalih ngélmu linguistik sanessanès: ''[[sintaksis]]'', ngélmu babagan ngroncé tembung dados ukara, lan ''[[pragmatik]]'', ngélmu babagan basa utawa sandhi ingkang namung dipun-ginakaken ing wekadal tartemtu.
 
[[Kategori:Linguistik]]
352.737

besutan